Česky English JPN

Jiri Prochazka

O evropský trůn se rozhodne ve Vegas už zítra

13.04. 2024

V Las Vegas se zítra uskuteční jubilejní UFC 300. Kromě amerických miláčků se na kartě objeví i česká vlajka. Jiří Procházka nastoupí proti Alexandarovi Rakićovi ve váze do 93 kg. Český národ se připravuje na pořádnou Spartu. Zápas můžete sledovat na Telly.

UFC 300, karta, která hýbe světem

Je to teprve pár hodin, co Dana White vyhlásil, že za každý bonus večera daruje prémii 300 000 amerických dolarů. Celou MGM Garden halou zazněl obrovský aplaus. Pokud jste byli na místě, bylo velmi energizující sledovat publikum. Další motivace, která čeká pro nejzajímavější bojový souboj blížící se karty nejprestižnější soutěže světa.

Na českého fanouška opět narazíte

Podobně jako v New Yorku na akci UFC 295, tak i UFC 300 si od televizních obrazovek tahá přímo do Vegas spousty Čechů. Poznají se tak, že mají na sobě merch BJP. Pokřiky, úsměv, placky a společná energie. Děkujeme!

Stardown, který kontroloval Dana White

Mezi oběma zápasníky je vidět napětí, tím si byl jistý také Dana White, který celou akci kontroloval. To vyvolalo mnoho emocí u fanoušků po celém světě, kteří sdílejí své názory na sociálních sítích.

Životní forma, která nese heslo “Back to the roots”

Jiří BJP Procházka je ve své životní formě. Nyní měl přípravu bez problémů a všechny nástroje jsou nabroušené. Oblíbená videa, ve kterých trénuje běh a své umění, pořádně burcují UFC komunitu. Svět se na bitvu o Evropu těší, to šlo slyšet i na tiskové konferenci.

Oba zápasníci navážili požadovanou váhu a zápasu nic nebrání. Je nutné dodat, že právě ve váze do 93 kg jsou zápasy velice atraktivní a často v nich vidíme tvrdé konce. Predikce výsledku se liší. Zítra se vše rozhodne.

Za celý tým děkujeme fanouškům

Moc děkuji za vaši podporu, vážím si energie, kterou mi posíláte.Věřím, že zítra ukážu, že naše země má na to být světová, silná a skvělá. Že energie od nás, když je správně uchopena, je čistá a vítězná. Vítězství! Děkuji - vzkazuje lidem z Česka Jiří BJP Procházka.

Zápas je vypsán na 3 kola po 3 minutách

Očekává se rychlý zápas. Mnozí tipují, že na jeho konci bude tvrdé KO. Zda tomu tak bude, sledujte na Telly už tuto neděli brzy ráno. Okolo třetí hodiny ranní by se měl zápas vysílat. Je nutné upozornit, že zápas Procházka vs Rakić bude před hlavní kartou.

Takže bomby jak piča naší drazí fanoušci! Ještě jednou děkujeme a posíláme pozdravy z Las Vegas! Milujeme vás! Jdeme do boje a budeme společně doufat, že ten další bude opět o titul nejlepšího bojovníka planety light heavy weight.

Nápad na založení vlastní značky se zrodil někdy počátkem roku 2016. Tehdy ještě velmi mladá největší naděje českých bojových sportů Jiří Procházka už měl několik let zaběhlý rituál, který obdivovalo zasvěcené okolí - nedělní trénink
BJP (bomby jak pi**).