Česky English JPN

Jiri Prochazka

RIZIN 14

01.01. 2019

Tak jo, po klidném zhlédnutí svýho Fightu, můžu čistě vidět tu spoustu chyb, co sem tam nasekal. Na startu mi tam zachytil nohu za nárt a krásně se Po ni vyšplhal až na horu do zad, který sem mu v zápase 2x skoro až nechal. o mě na tom Fightu Štve asi nejvíc. A vím na co se zaměřit. 
Škrcení- trochu zlomový okamžik pro nás oba, on se tam na tom dost uvařil a já přežil smrt. Musím říct, že to hezky chytil a tak se z toho blbě dostávalo. I když sem nemohl chvíli dychat a dusilo to, Rozhodnutí dostat se ven bylo učiněno.
Poté pár výměn. Zase, přesnost. Ale to už jde jen o rozpoložení v Boji. Na konci pak ta hovadina s tou hlavou na hoře. To už byla trochu show, která mě mohla stát zápas. Takže opět více zodpovědnosti….
K WWE Vystoupení soupeře se nevyjadřuji. 
Tento soupeř nebyl těžký, ale svým konáním sem si To stížil. Víme na čem pracovat. Do příště Upgrade! ! ! ! Jak jsem zmiňoval v prvním pozápasovém příspěvku.
JEDEM BEJBY WIN!!!!!!!! 

předchozí & další článek

Nápad na založení vlastní značky se zrodil někdy počátkem roku 2016. Tehdy ještě velmi mladá největší naděje českých bojových sportů Jiří Procházka už měl několik let zaběhlý rituál, který obdivovalo zasvěcené okolí - nedělní trénink
BJP (bomby jak pi**).